dutchyg ws1

Ons verhaal

Begin 80 is het HD virus begonnen met het repareren van Harley-Davidson motoren. Techniek trok de oprichter Gerard altijd al. Met een automotive ingenieurs diploma op zak was het aanleren van de techniek van Harley motoren goed te doen. Door het volgen van cursussen en bestuderen van HD service manuals en vooral veel sleutelen werd er snel ervaring opgebouwd.

Hoe het allemaal begon

Vanaf jongs af aan is het sleutelen er letterlijk met de paplepel ingegoten. Het motto “goed gereedschap is het halver werk”is bij Dutchy G’s Motor Workshop ook goed terug te vinden. Er is en wordt nog steeds geinvesteerd in kwaliteits gereedschap van onde rmeer Snap-On en Beta. Special tools voor HD zijn er in overvloed en diagnose computertechniek ook. Diag4bike en Techno Research diagnose tools bieden volledige mogelijkheid om moderne HD’s volledig te kunnen diagnosticeren.

Nu Samen met zoon Max!

Zoals het bij Gerard met de paplepel is ingegoten geld dat voor Max net zo. Sinds 2020 is Max officieel in de zaak gestapt als medevenoot. Daarvoor sleutelde hij al als een volwaardige monteur in spe. Max is afgestudeerd in Aviation luchtvaart techniek. De Harleys vliegen de zaak sindsdien uit…..:)