Van schadeherstel tot tuning het is allemaal mogelijk!

Werkplaats

De werkzaamheden worden uitgevoerd door technici met uitgebreide motorbouw en reparatie ervaring. Naast een uitgebreide lijst aan diploma’s, certificeringen, erkenningen, cursussen, workshops kunt u ervan op aan dat ook de theorie en praktijk op het juiste niveau aanwezig is.

Het werkplaatstarief is concurrerend in de branche, vraag ernaar. Voor werkzaamheden met fabrieksreparatie tijden gelden pakketprijzen. Tevens worden revisies en verbouwingen tegen een vooraf overeengekomen bedrag uitgevoerd. Uit te voeren reparaties worden zowel vooraf als achteraf doorgesproken.

Voor uw eigen veiligheid en de concentratie van de monteurs is het niet de bedoeling dat u bij de gehele reparatie in de werkplaats bent. We geven u natuurlijk wel een toelichting over de reparatie bij uw motor.

U kunt gebruik maken van onze koffie corner waar de koffie/thee klaar staat.

Voor het stellen van een diagnose neemt u het beste contact met ons op. Telefonisch of whatsapp en natuurlijk via de email. Langskomen voor een afspraak kan natuurlijk ook.

Accessoires al of niet geleverd door Dutchy-G kunnen worden gemonteerd tegen het geldende werkplaats tarief.

het verschuldigde bedrag voor de reparatie kunt u contant of met pin betaling voldoen. U kunt pinnen.

Als uw motor klaar is gemeld deze graag binnen 5 dagen ophalen. Bij langere stallingstijd hanteren wij een stallingstarief van €5 per dag.

 Vakkundig onderhoud

Onderhoud aan uw motor wordt gedaan volgens de reparatierichtlijnen van Harley-Davidson. Ook de HD reparatietijden worden gehanteerd. Bij reparatie en onderhoud worden originele onderdelen gebruikt en door HD voorgeschreven oliesoorten.

Er wordt ook gebruik gemaakt van speciaal gereedschap bij reparaties daar waar nodig.

Van elke reparatie wordt een dossier aangelegd van meetgegevens en foto’s van de defecte onderdelen en uitgevoerd reparaties. Dit wordt bewaard voor eventuele toelichting naar de klant of bij vervolg onderhoud en reparatie.

Kennismaken? kom gezellig een kopje koffie met ons drinken!

Maak vrijblijvend een afspraak via onderstaande knop.